t.szulc

t.szulc

Hej, jestem t.szulc. Mam na swoim koncie 20 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

20 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

79 Punkty

50
79 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Golden Hajs
Golden Hajs

Hajs się zgadzał :)

07.07.2020 | data wizyty: 07.07.2020

Wiarygodna opinia

Bardzo „świeżutki” pokój i godny polecenia! Bawiliśmy się świetnie i mieliśmy co robić (byliśmy we 2).

POLECAMY!!

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekret dziadka
Sekret dziadka

Sekret odkryty

07.07.2020 | data wizyty: 07.07.2020

Wiarygodna opinia

REWELACYJNY pokój!!! Wystrój, system zagadek i podpowiedzi robi meeeega robotę!!! POLECAMY w 101 procentach!!!

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Powrót do przeszłości

05.07.2020 | data wizyty: 05.07.2020

Pokój wystrojem zrobił na nas bardzo duże wrażenie! Brawo!!!

Problem z jedną zagadką i straciliśmy mnóstwo czasu :( Bawiliśmy się jednak świetnie i zapraszamy do skorzystania z tego i innych pokojów EXIT19!

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Jumanji
Jumanji

Gra

05.07.2020 | data wizyty: 05.07.2020

Wiarygodna opinia

Pokój ma już swoje latka, ale sprawił nam trochę kłopotów :) Gra utrzymana w temacie filmu. Dla fanów idealny!

POLECAMY!

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Rodzina Addamsów
Rodzina Addamsów

Oj babcia babcia...

05.07.2020 | data wizyty: 05.07.2020

Wiarygodna opinia

Nowa perełka na wrocławskim (polskim również!) rynku ER. Poprzeczka postawiona bardzo wysoko! Brawo Wy :)

Wystrój pokoju i nawiązanie do filmu rewelacja! Fantastyczny system podpowiedzi...aż chce się je brać :)

POLECAMY!!!

zgłoś komentarz

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Zdrada w Breslau
Zdrada w Breslau

Tajemnica jednej kamienicy

07.06.2020 | data wizyty: 06.06.2020

Wiarygodna opinia

W tym pokoju cofamy się do międzywojennej wrocławskiej kamienicy, gdzie czeka na nas mnóstwo zagadek. Mrocznie, ciekawie, z mnóstwem zwrotów akcji. We dwie osoby mieliśmy co robić! POLECAMY!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room American School Story
American School Story

Daje do myślenia

07.06.2020 | data wizyty: 06.06.2020

Wiarygodna opinia

Pokój na „świeży umysł” (byliśmy z rana), bo wieczorem może być już „ciężko” :) NAJLEPSZY pokój w jakim byliśmy! Mnóstwo zwrotów akcji i bardzo fajnych zagadek! Mistrz Gry rewelacja...brawo brawo brawo! Polecamy dla grup, które mają już na swoim koncie parę pokojów.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemniczy las
Tajemniczy las

Las i nie ma nas

27.02.2020 | data wizyty: 27.02.2020

Wiarygodna opinia

Pokój liniowy z dużą ilością zagadek. Byliśmy we dwie osoby i było co robić. Gratulacje dla Mistrza Gry! Wystrój bardzo dobry!!! Polecamy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

Obraz nie jedno ma imię

22.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Wiarygodna opinia

Klimatyczny pokój oddający klimat Paryża. Trzeba być bardzo spostrzegawczym :)

Dziękujemy Natalii za mega wprowadzenie. Bez wątpienia wrócimy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Fantastyczny pokój!

22.02.2020 | data wizyty: 21.02.2020

To prawdziwa perełka wśród ER w Polsce! Wszystko dopracowane w każdym elemencie! Byliśmy pod wielkim wrażeniem. Gratulacje dla twórców!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Pokaż następne